Hoe werkt het  

Het bouwen van websites met WebCreator Online is zo simpel dat het voor iedereen mogelijk is een professionele website te maken in een zeer korte tijd

indien u kunt internetten, kunt u ook een website bouwen.....

- U hoeft geen kennis te hebben van HTML codes.
- U hoeft geen kennis te hebben van grafische zaken.
- U heeft zelfs geen kennis nodig m.b.t het maken van een website!

 

Het bouwproces van de website(s) verloopt geheel via zogenaamde -easy to use- Wizards, deze helpen u stap-voor-stap met het bouwen van de verschillende onderdelen van uw website(s). Een aantal van deze Wizards zijn: Homepage Wizard, Form Wizard, Flash Wizard, etc.

Kies een Wizard die overeenkomt met hetgeen u wilt gaan bouwen, deze Wizard zal u dan stap-voor-stap begeleiden door het bouwproces en zal u gaande weg simpele uit te voeren opdrachten geven.

Wijzigen, aanpassen van design, text, etc., kunt u eenvoudig tijdens het bouwproces uitvoeren. Indien de website gereed is dan kunt u wijzigingen maken vanaf iedere locatie -online- waar u maar wilt! U bent dus niet gebonden aan uw kantoor of huis locatie.

Hulp nodig bij het bouwen van uw website?

Indien u dit wenst kunnen wij u ook helpen met het bouwen van uw website! Het is mogelijk dat wij uw website conform uw specificaties maken, het enige dat u dan hoeft te doen is ons alle benodigde content toe te zenden en wij maken de website voor u volledig. Zie voor meer informatie hierover ook Wij-Bouwen

Indien de website gereed is dan heeft u nog steeds de mogelijkheid om online wijzigingen cq aanpassingen te maken - uiteraard kunnen wij dit ook voor u doen in een later stadium.

Link om met ons contact op te nemen.

Copyright © 2005 WebCreator Online. Privacy Policy | Terms of Use customerservice@webcreator.nl